Wadden van Boven

BUSSUM – Herman IJsseling, maritiem luchtfotograaf, stelde een zeer compleet boek samen waar het gebied tussen Den Helder en Borkum uitvoerig belicht wordt. ‘Wadden van boven’’ is een boek fraaie met luchtfoto’s, een aanradertje voor iedereen die het wad en de eilanden een warm hart toedraagt.

Maritiem luchtfotograaf Herman IJsseling van Flying Focus vliegt zeer regelmatig boven het Waddengebied op weg naar schepen op de Noordzee en heeft daardoor als geen ander de gelegenheid de dynamiek van de Wadden in al haar facetten vast te leggen. Niet alleen met mooi onbewolkt weer in de zomer, maar ook tijdens een najaarsstorm of onder een dik pak sneeuw.

Het net verschenen fotoboek ‘Wadden van boven’ toont de schoonheid van het Wad in vogelperspectief op een denkbeeldige vlucht startend bij Den Helder, vliegend langs de eilanden naar het noordoosten en terug via de Groningse en Friese kust.

Behalve het boek kwam er ook een kalender voor 2011 uit.

>>> ga voor bestellingen naar de website Waddenvanboven

>>> ga voor meer boeken over Ameland en de Waddeneilanden naar Ameland Boeken

Ameland Nieuws onderweg

de iPhone app Ameland Actueel

vakantiehuisje in Hollum

www.suudooster.nl

Adverteer hier met uw

Regeladvertentie  ( € 0,15)

 

 

  

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *