VVV geeft presentatie Waddencampagne

HOLLUM – Op 27 september a.s. organissert de VVV een presentatie avond over de campagne UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Deze campagne gaat eind van dit jaar van start en wordt voor een groot deel gefinancierd door het Waddenfonds. Alle Amelander ondernemers, verhuurders en overige geïnteresseerden zijn uitgenodigd om bij deze presentatie aanwezig te zijn.

Namens het projectteam zullen Roger Davids en Kees Terwisscha naar Ameland komen om een toelichting te geven op de campagne. Besproken wordt hoe we als Ameland op deze campagne kunnen inhaken en hoe de verschillende stakeholders hier optimaal gebruik van kunnen maken. Er wordt een website en een route app ontwikkeld die de verhalen van de Waddenregio’s vertalen naar beleefroutes. Deze avond zal ook worden besproken hoe je als lokale organisatie op Ameland kunt deelnemen alsmede gebruikmaken van de campagne. Zo worden er middelen ontwikkeld, die gebruikt kunnen worden voor eigen website en promotie.

Het campagneteam zal ook open staan voor suggesties vanuit het publiek.

Waar en wanneer

Donderdag 27 september

Aanvang 20.15 uur

Amelander Kaap, Oosterhiemweg 1, Hollum

Aanmelden kan via anneke@vvvameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *