Ameland Vandaag en Oma’s Hobby

HOLLUM – Ameland Vandaag is het videokanaal van Persbureau Ameland. Op dat YouTube kanaal worden filmpjes gepubliceerd over Ameland en de Wadden. Abonneren kan zonder kosten. Alles komt voorbij: natuur, cultuur, evenementen, sport, storm, strandval, duindoorbraak, winter, voorjaar, zomer en herfst, Kunstmaand en amateurkunst, liefhebberij en werk, school en cursus, vaargeul en veerboot, HDK2018 en LF2018 en natuurlijk de gemeentepolitiek.

Ook een filmpje van je bedrijf laten maken? Neem dan contact op via CONTACT. Kijk naar het filmpje van Oma's Hobby en Handwerken. Zo doen we dat! Zonder poespas, mooi beelden, lekker muziekje en klaar is je bewegende reclame.

Als abonnee op Ameland Vandaag hoef je geen filmpje meer te missen, want elke abonnee krijgt, indien hij of zij dat wil en zelf instelt, een seintje wanneer er weer een bijdrage door Ameland Vandaag is gepubliceerd. Abonnee word je door op de rode knop ABONNEREN klikken.

Ameland Vandaag vind je via de banner van YouTube, op de PC of iMac te vinden rechts naast dit bericht.

Of klik op de banner hieronder.

Sponsor worden van een filmpje? Meer klikken voor het filmpje van uw bedrijf? Voor 15 euro komt uw filmpje aan het einde van een Ameland Vandaag filmpje in beeld. Neem contact op via CONTACT en stuur de link van uw filmpje alvast door. Zo zet je bijvoorbeeld je verhuurhuis in de etalage of je hobby en handwerkwinkel.

Ameland Vandaag

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *