Amelander Woonbeurs in Klein Vaarwater

BUREN – In de tweede week van november verandert De Boeg op vakantiepartk Klein Vaarwater in een ware woonbeurs. Hier kunnen eilanders producten bekijken en informatie inwinnen van verschillende woonwinkels. Het evenement is georganiseerd door Kapenga wonen, Lippe wonen en Superkeukens samen. Elk van deze winkels heeft ook een wooninrichter op de beursvloer rondlopen. Hen kunt u aanspreken voor meer informatie of een volgende afspraak.

Om de beurs extra aantrekkelijk te maken zijn er unieke mogelijkheden. Zo kunt u een digitaal 3D ontwerp in kleur laten maken zodat u een duidelijker idee krijgt van de meubels in uw kamer.

De organisatie benadrukt dat het een goed moment is om woonideeen op te doen voor zowel uw eigen interieurs als dat van een verhuurwoning.

Extra voordeel van de beurs is dat aankopen tijdens de beursdagen gratis op het eiland worden bezorgd. 

De openingstijden van de beurs

Maandag 12 november van 15.00 – 21.00

Dinsdag 13 november van 13.00 – 21.00

Woensdag 14 november van 13.00 – 21.00

Donderdag 15 november van 13.00 – 21.00

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *