VVD Ameland in zwaar weer

HOLLUM – VVD Ameland doet een oproep aan alle Amelanders, aan de vooravond van de dag der kandidaatstelling. Lees hier de oproep van VVD Ameland:

"Beste Amelanders, 

Wat leven we in bizarre tijden. Het Covid-virus speelt onze maatschappij op vele fronten parten en weer zitten we in een complete lockdown, terwijl we hadden verwacht aan het einde van de tunnel te zijn. Helaas, de werkelijkheid blijkt anders te zijn en vele ondernemers hebben de deuren weer moeten sluiten en dat met een drukke Kerstvakantie voor de boeg. 

Wat werkelijkheid betreft. De VVD Ameland verkeert in zwaar weer aan de vooravond van de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. We hebben weinig leden en mede daardoor, kunnen wij op dit moment slechts een ‘magere kieslijst’ aanbieden en is er weinig ‘body en achterban’ om een constructieve fractie te vormen. 

Wij doen een laatste dringende oproep aan u, samen met ons, leden en kandidaten te vinden, die bereid zijn energie en dus tijd te besteden aan het vertegenwoordigen van de VVD Ameland. Man – vrouw, jong – oud, ervaren – onervaren; alles kan goed zijn, mits er in de personen een sociaal, liberaal hart klopt. 

5 januari 2022 willen wij de voorlopige kieslijst opstellen, waarna het aan onze leden is, de lijst definitief vast te stellen. 31 januari 2022 is ‘de dag der kandidaatstelling’ en moet de verkiezingslijst worden ingeleverd. De deadline om leden en kandidaten aan ons te binden, is in zicht, haast is geboden, als u de VVD Ameland in de Amelander politiek wilt behouden. 

Wij wensen bij deze alle Amelanders en met name onze ondernemers Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Hoopvol 2022 toe. 

Bestuur VVD Ameland, 

Albert van Barneveld (voorzitter)

Dirk Kooiker (penningmeester) 

Ieuwe de Vries (waarnemend secretaris)"

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *