Vrijwilligers Tafeltje Dekje service gezocht

HOLLUM – De Stelp is op zoek naar vrijwilligers voor het rijden met warme maaltijden voor Tafeltje Dekje. De maaltijden worden verwarmd in De Stelp en dan uitgereden naar klanten op het eiland. De Stelp heeft nog minimaal drie vrijwilligers nodig om Tafeltje Dekje te bezorgen, maar als zich meer aanmelden is dat helemaal fijn. U kunt zich ook als vriendenstel of echtpaar opgeven, zodat u samen kunt rijden. 

Tafeltje Dekje is het bezorgen van de maaltijden van Van Smaak die de mensen vanuit De Stelp thuisbezorgd krijgen. Voor een vrijwilliger is het hebben van een eigen auto handig maar mocht iemand graag willen rijden dan hebben wij onze Stelpbus ter beschikking

De vrijwilligers rijden eens per 8 weken.

De vrijwilliger uit Nes/ Buren rijdt Hollum/ Ballum.

De vrijwilliger uit Hollum/ Ballum rijdt Nes/ Buren.

Willem van der Kooi van De Stelp: "We zoeken mensen die minimaal een jaar willen rijden maar het liefst voor onbepaalde tijd. Het mogen ook koppels zijn, die samen rondbrengen en bezorgen."

Wie zich aanmeldt kan een keer meerijden om te kijken of het iets voor hem of haar is.

Het rijden begint vrijdags en eindigt op donderdag.

Qua tijd betekent het dat de vrijwilliger in de week van dienst iedere dag om 11:15 uur aanwezig. Om ongeveer 12:30 uur is de rit ten einde, maar dat is een beetje afhankelijk van het aantal maaltijden die bezorgd moeten worden.

De vrijwilligers krijgen iedere dag een kop soep aangeboden, een kilometervergoeding, een mooi kerstpakket en een jaarlijkse uitnodiging voor een traktatie voor vrijwilligers van De Stelp.

Aanmelden kan in De Stelp of via mailadres willem.van.der.kooi@kwadrantgroep.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *