Vriendenclub groeit

HOLLUM – Word Vriend van PA. In deze voor alle bedrijven moeilijke tijd zoekt ook Persbureau Ameland naar een alternatief voor de dalende advertentie inkomsten en wegvallen van opdrachten van regionale media die moeten beknibbelen op de correspondentenkosten (dat is bijvoorbeeld de reden dat u de laatste tijd zo weinig over Ameland leest in de LC). PA bedacht de lezersbijdrage. Trouwe lezers kunnen naast trouwe lezer zijn en blijven ook Vriend worden van PA door een bijdrage over te maken.

Onmisbaar

De vrienden van Persbureau Ameland leveren op die manier een bijdrage aan de activiteiten van het persbureau. Een bijdrage die in deze tijd onmisbaar is. De vriendgroep groeit inmiddels gestaag. Het zijn de vrienden die snappen dat al het Ameland nieuws eigenlijk niet gratis kan zijn, zeker nu niet. Mede dankzij hun begrip kan PA nieuws blijven vergaren, verwerken en publiceren. PA is haar vrienden zeer erkentelijk voor hun steun. 

Club van 100

Je wordt bevriende lezer door het overmaken van een lezersbijdrage van 5 euro, een tientje, 50 euro, 80 euro of meer (80 euro is 5 euro voor elk jaar, van 2004 tot 2020, dat PA Ameland nieuws verzorgt). De Vriendenclub is inmiddels gegroeid naar 22. Eerste doel is een club van 100. Moet haalbaar zijn, zou je zeggen. Waardeert u het nieuws en de activiteiten van PA, gooi er dan wat euro's tegenaan. #SamenSterk #SteekhetinjeEiland

Vriend

De vriendenbijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer IBAN NL03 RABO 0136 9369 38 ten name van Persbureau Ameland en onder vermeling van Vriend PA. De BIC is RABONL2U. Je bent dan een jaar lang vriend en verlengen kan natuurlijk altijd. Niets liever dan dat. Ondertussen kunt u genieten van al het nieuws dat dagelijks gepubliceerd wordt, advertentietjes plaatsen op Vraag & Aanbod Ameland en meekijken in de verschillende dossiers die zijn samengesteld. 

Dikke Vrienden

Voor de dikke vrienden, die 50 euro of meer hebben overgemaakt, bereidt PA een verrassing voor. Geef dan wel even via CONTACT uw adres door. Die verrassing wordt opgestuurd zodra de coronacrisis voorbij is en de verhuizing van het kantoor van PA is afgerond. Duurt dus nog wel even, maar u weet: wat in het vat zit …

Voor alle vrienden geldt: Bedankt, heel hartelijk bedankt. PA maakt er nieuws van. Voor jou en voor u.

Vriend van PA


Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *