Niets is veranderd en toch is alles anders

NES – Ameland InZicht: "Dit is een vreemde en onzekere tijd. We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert, en misschien al voorzichtig weer plannen maakt voor straks. Wanneer dat ook is. Want we hebben er zo’n zin in. Na een lange periode van verstilling en rust, van gedwongen thuis of zonder elkaar zijn, willen we het volle leven weer voelen. Als het even kan op ons geliefde Ameland zijn.

NIETS IS

VERANDERD

EN TOCH IS ALLES

ANDERS"

⇒ bekijk hier het filmpje van Ameland InZicht, met gedicht van Jolanda de Kruyf, ingesproken door Imca Marina

aanmelden voor berichten van Ameland InZicht in mailbox kan hier

vergeet niet de laatste nummers van Ameland InZicht magazine te kopen. De mooiste verhalen en de schitterendste foto's. Zoals over Rob Brouwer uit De Stelp die drie Elfstedenkrisjes won en lees het verhaal over Wim de Boer, de oudste man van het eiland. Hij vertelt ook over zijn belevenissen in de oorlog. Koop hem bij de boekhandel of in de webshop van VVV Ameland. #SamenSterk #SteekhetinjeEiland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *