Voorbestelling Ameland Huuskes serie 1

HOLLUM – Nog drie weken en dan staat de eerste serie Ameland Huuskes op het eiland. Voorbestellers, bestellers die snel bestellen, nog voordat de huuskes op de markt liggen, krijgen 7 euro korting op de hele eerste set van negen huuskes. Voor uren knip- en plakplezier voor jong en oud. En voor jarenlang plezier als de huuskes eenmaal gebouwd zijn en op de schoorsteenmantel staan. En voor verzendplezier, voor diegenen die de bouwplaatjes als kaarten versturen. 

De eerste serie bestaat uit negen iconische gebouwen, uitgewerkt tot een bouwplaatje op A5 formaat. Voor de tweede serie zijn de voorbereidingen al gaande, want van alle dorpen zijn er huizen en bedrijven te over die geschikt zijn voor de enkele centimeters hoge modelletjes van karton. Hiernaast staan acht van de negen iconen in schets. Herkent u ze allemaal?

De kaarten gaan € 3,– per stuk kosten.

Wie voor 12 juni 2021 de eerste serie bestelt betaalt € 20,– in plaats van € 27,–  Bestellen kan via dit e-mail adres, betalen gaat via een betaalverzoek. Vermeld uw voor- en achternaam, 06 nummer en het aantal sets Serie 1.

Of maak € 20,00 over op IBAN NL03 RABO 0136 9369 38 (BIC RABONL2U) t.n.v. Persbureau Ameland en onder vermelding van Ameland Huuskes serie 1 + voor- en achternaam. De bestelde serie kan na 21 juni worden afgehaald op Westerlaan 8 in Hollum. Opsturen kost € 3,05. Geef in dat geval ook even uw adres door via de mail.

Verhuurders, bedrijven en particuliere huiseigenaren kunnen van hun pand een bouwplaatje laten maken. Neem voor meer informatie daarover contact op via de CONTACT-pagina

bekijk op het Ameland Boeken blog meer foto's 

dit project is opgenomen bij de crowdfunding projecten

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *