'Voice of Ameland' laat zich weer horen

Geplaatst op: 03 maart 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

NES - "Ameland ligt onder vuur van Multinationals en projectontwikkelaars die ons mooie Ameland te gelde willen maken. Ameland dreigt hierdoor zijn karakter te verliezen en wordt een speelbal van het grote geld. Help ons door deze video te delen zodat wij ons eiland kunnen behouden en doorgeven aan onze kinderen." Dat schrijft 'Voice of Ameland' op haar Facebooksite. 'Voice of Ameland' is een "Blog over Welzijn en Weerstand op een Eiland" en is in de lucht sinds 1 april 2015. Voorman van de 'Voice' is Frank Hulsebos.

Inloopavond
De 'Voice' was deze week actief op het gemeentehuis. Een clubje afgevaarden, waaronder Hulsebos en Suzanna Twickler, gingen tijdens de inloopavond alle fracties af om hun standpunt betreffende het grote project 'Spa en Wellnesshotel Ameland' aan de Strandweg te Nes duidelijk te maken. 

Ameland te koop?
De groep die voor het karakter en de cultuur van het eiland strijdt heeft ook een poster verspreid over het eiland. Voor mensen die niet op het eiland wonen maar toch mee willen protesteren is het Aviertje te printen en achter het raam te plakken.

De of een
De 'Voice' is niet 'de' stem van Ameland, maar 'een' stem, die inmiddels op social media door 900 mensen 'leuk' wordt gevonden.

Voice of AmelandVoice of Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?