Vlag in top voor Ameland Huuskes

Geplaatst op: 14 juni 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

Jasper Vaessen met een van de Ameland HuuskesVlag hangt uit

HOLLUM - Nog een dikke week en dan kan er geknipt, gesneden en geplakt worden om de eerste serie Ameland Huuskes op te leveren. Bij de proefversie hangt de vlag al uit.
Serie 1 is in z'n geheel te bestellen en af te halen na 21 juni bij de uitgever op Westerlaan 8 in Hollum. Op laten sturen kan ook.

De eerste serie bestaat uit negen iconische gebouwen, uitgewerkt tot een bouwplaatje op A5 formaat. Voor de tweede serie zijn de voorbereidingen al gaande, want van alle dorpen zijn er huizen en bedrijven te over die geschikt zijn voor de enkele centimeters hoge modelletjes van karton. Hiernaast staat de ontwerper van de huuskes, Jasper Vaessen uit Groningen, met een proef van De Welvaart in z'n handen. Daaronder staan de proeven van de negen; de vlag hangt al uit. Serie 1 bestaat:
1. De Welvaart
2. De Zwaan 
3. Sorgdragershuuske
4. Oudste huuske van het eiland
5. Oosterlaan 22 Hollum
6. Hervormde kerk Nes
7. Westerlaankerk Hollum
8. Westerlaan 8 Hollum
9. Vuurtoren

De kaarten zijn € 3,-- per stuk.
De complete serie 1 kost € 27,--  Bestellen kan via dit e-mail adres, betalen gaat via een betaalverzoek. Vermeld uw voor- en achternaam, 06 nummer. Wilt u de serie opgestuurd krijgen, dan komt er € 3,05 bij. (Dat zijn de verzendkosten voor één keer de serie. Wilt u meer series opgestuurd krijgen, neem dan even contact op. ).

Werkt u niet met WhatsApp, maak dan het bedrag (€ 27,-- dan wel € 30,05) over op IBAN NL03 RABO 0136 9369 38 (BIC RABONL2U) t.n.v. Persbureau Ameland en onder vermelding van Ameland Huuskes serie 1 + voor- en achternaam. De bestelde serie kan na 21 juni worden afgehaald op Westerlaan 8 in Hollum. Geef ook uw adres door via een e-mailbericht als u het toegezonden wilt krijgen.

Verhuurders, bedrijven en particuliere huiseigenaren kunnen van hun pand een bouwplaatje laten maken. Neem voor meer informatie daarover contact op via de CONTACT-pagina. Voor Serie 2 is nog ruimte voor uw opdracht.

bekijk op het Ameland Boeken blog meer foto's 

dit project is opgenomen bij de crowdfunding projecten

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?