VK: Van Heeckeren top nazomerterras

Koopplein AmelandAMSTERDAM – In de rubriek ‘Mooiste Nazomerterrassen’ in de Volkskrant van zaterdag 6 augustus, scoort Van Heeckeren heel erg hoog. Van Heeckeren hoort bij de top van Nederland. Het terras in het centrum van Nes krijgt een 9 van de Volkskrant. Slechts drie nazomerterrassen scoren ietsjes hoger: Buitengoed Slavante in Maastricht krijgt een 9+ en Noorderlicht in Amsterdam en Rose’s in Arnhem krijgen een 9½.

Supersnelle bediening, heerlijke banken, prima koffie en wijn en een smakelijke kaart. Volkskrantlezers stuurden hun bevinden naar het dagblad en de krant zette de cijfers op een rijtje. Van Heeckeren kan het lijstje met trots in de zaak hangen.

Vorige maand viel zusterbedrijf The Sunset aan het Hollumer badstrand in de prijzen. Het terras van The Sunset haalde een 81e plaats in de Misset Terrassen Top 100.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *