Veiling voor SamenLoop voor Hoop Ameland

HOLLUM – De maand juni staat in het teken van de veiling voor SamenLoop voor Hoop Ameland. Een aantal enthousiaste mensen organiseert de veiling, die op Facebook is te vinden. Er worden heel bijzondere en erg mooie dingen geveild.

“We hebben al een paar hele speciale artikelen waaronder een overall van Mammoet Rallysport rijder Martin van den Brink die meereed in de 40e Dakar Rally in januari 2018,” vertelt Jan Botte Wijnberg.

Wijnberg namens het organisatiecomité: “Heeft u ook iets speciaals of gewoon iets gewoons, om door ons te laten veilen en waarvan de opbrengst geheel ten goede mag komen aan de SamenLoop voor Hoop Ameland, dan horen we dat graag!”

Ze houden u op de hoogte op de website Samenloopvoorhoop/Ameland en de bijbehorende Facebook pagina “SamenLoop voor Hoop Ameland”.

Voor info of aanmelding kunt u mailen naar

Heleen van Meurs heleen@sipboelens.nl

Coby Wouda Coby22@hotmail.nl

Jan Botte Wijnberg jbwijnberg@knid.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *