Veilig en vertrouwd uw schoorsteen laten vegen

NES – Er warmpjes bij zitten naast uw houtkachel of openhaard begint bij een schoon rookkanaal. Het is van groot belang dat het rookkanaal van uw houtkachel of openhaard goed schoon is. Niet alleen voor een optimale verbranding maar vooral omdat u geen verstoppingen in het rookkanaal wilt.

Wij komen graag bij u langs om uw rookkanaal op een deskundige manier te vegen zodat uw rookkanaal gegarandeerd goed schoon wordt. Ook krijgt u van ons een bewijs dat en wanneer we uw schoorsteen geveegd hebben. Dit kunt u vervolgens doorgeven aan uw verzekeringsmaatschappij.

Door de maatregelen van afgelopen winter hebben wij niet alle schoorstenen kunnen vegen. Hierdoor is ons huidige veegsysteem helaas niet meer haalbaar.

Daarom vragen we u om u opnieuw aan te melden zodat wij dit najaar en winter het vegen van uw rookkanaal kunnen inplannen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

JP Gardens

tel: 0627197951

www.jpgardens.nl

info@jpgardens.nl

Met vriendelijke groet,

Jan Pieter ter Schure

– advertentie – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *