Vanmiddag op de radio

LEEUWARDEN – Vanmiddag komt Ameland weer op de radio, bij Omrop Fryslân in het programma De middei fan Fryslân met Femke de Walle en Geert van Tuinen.

Anderhalve maand geleden had de Omrop Ria Evers in de uitzending over de actie Van A naar B, die voor haar en Anthony was opgezet. Zo langzamerhand nadert de actie zijn einde, met een prachtig slotakkoord in de vorm van een veiling.

Omrop Fryslân belt vanmiddag weer met Ria en met Jeanet de Jong van de projectgroep Van A naar B om te vernemen hoe de acties zijn verlopen, hoeveel geld er binnen is gekomen tot nu toe en of alles naar tevredenheid is gegaan.

Uiteindelijk zal de Omrop vragen of de actie zijn doel heeft bereikt en of Ria en Anthony kunnen gaan pakken voor hun verhuizing naar Bonaire.

Vanmiddag, in het programma De middei fan Fryslân, om ongeveer 14.40 uur.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *