Raamreclame Ameland

HOLLUM – Ameland heeft een nieuwsvoorziening die even simpel is als doeltreffend. Persbureau Ameland, met het hoofdkantoor in het winkelhartje van Hollum op de route van het winkelend publiek, heeft een nieuws- en reclameraam.

Nieuwsraam

Het raam aan de O.P. Lapstraat doet al een tijdje dienst als aanplakbord voor aankondigingen. Daar is een ruitje met Nieuws van de Dag aan toegevoegd. Vrijwel elke dag kiest het persbureau één nieuwsonderwerp dat in print voor het raam te lezen is. De mensen die wachten tot de boodschapper uit de supermarkt komt, kunnen dat wachten veraangenamen door het laatste nieuws te lezen. Meer nieuws en het nieuws van gister is te volgen via de app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl. Die QR-codes zijn via het raam te scannen, zodat het mobiele nieuws ter plekke geladen kan worden.

Evenementen

Wie een aanplakbiljetje heeft op staand A4 formaat kan het, als er ruimte beschikbaar is, achter een van de zes ruitjes laten plaatsen. Deponeer het papier daartoe in de brievenbus of breng het even langs. Persbureau Ameland zorgt voor de rest. Ook reclame kan geplaatst worden.

Raamreclame

Bedrijven die presenteren op de app Ameland Actueel of anderszins adverteren op de website van PA kunnen zonder kosten hun aanbieding presenteren op de plek waar vele mensen het zullen zien. Kom maar op met de biljetten, deponeer maar in de brievenbus!

⇒ lees hier over de Media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *