Tweede tender Iepen Mienskipsfûns open

HARLINGEN – Initiatiefnemers met een goed idee om de leefbaarheid van hun eiland te verbeteren, kunnen tussen 23 april en 17 mei (17.00 uur) weer subsidie aanvragen bij het Iepen Mienskipsfûns (IMF). Met deze subsidieregeling helpt provincie Fryslân initiatieven uit de mienskip uit te voeren. Samen met de organisatoren van mooie projecten, maatschappelijke instanties en de deelnemende partners in Streekwerk (provincie Fryslân, gemeenten Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en Wetterskip Fryslân) willen de provincie energieke, duurzame en vooral leefbare eilanden creëren.

Subsidierondes en hulp bij aanvragen

Het projectbureau in Harlingen helpt graag bij het opstellen van de subsidieaanvraag. Vertel de mensen daar zo snel mogelijk over uw idee, zodat er voldoende tijd is om de aanvraag te bespreken voordat deze wordt ingediend.

Subsidie aanvragen

Het aanvraagformulier is alleen tijdens openstelling van de subsidierondes te downloaden via www.streekwurk.frl/imf. Buiten deze periode kunt jualtijd bij het projectbureau terecht om de ideeën te bespreken. Hieronder staat de instructievideo voor het invullen van een projectplan. 

in maart 2019 werd bekend dat verschillende Amelander projecten een bijdrage uit het Mienskipsfûns kunnen verwachten

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *