Tweede dag Horizontoer op Ameland

NES – Vandaag is de tweede dag van Horizontoer op Ameland. De bruine vloot van festival Horizontoer ligt in de haven van Nes en meer dan 150 muzikanten, theaterartiesten en vakantiegangers stromen het eiland op. Eilandbewoners en toeristen, kinderen en volwassen: iedereen kan weer gratis of tegen een kleine vergoeding genieten van muziek en theater op straat en in de lokale horeca. Voor de kinderen zijn er speciale kindervoorstellingen, waarbij ze zelf mee kunnen doen. 

Horizontoer is een zeilend cultureel muziek- en theaterfestival dat volledig wordt verzorgd door vrijwilligers. Horizontoer vaart dit jaar van 5 tot en met 14 augustus langs de Waddeneilanden. Het festival biedt een podium voor aanstormend talent, ondersteund door reeds doorgebroken artiesten. Er varen dit jaar diverse talenten en gevestigde artiesten mee. Ook zijn er masterclass. 

Bezoekers hebben de mogelijkheid om het festival van backstage mee te maken door mee te varen en op Ameland is vandaag nog te genieten van diverse acts in Nes. Morgen gaat de vloot verder naar Schiermonnikoog.

⇒ lees hier meer over Horizontoer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *