TV kastje te koop op Ameland

HOLLUM – Op Vraag & Aanbod Ameland op de website van Persbureau Ameland staat een advertentietje van een tv kastje. Tegen elk aannemelijk bod te koop. En een tweezitsbank te koop.  Klik hier en bekijk de advertentie op Vraag & Aanbod Ameland

Zoekt u een bedsteewand? Hebt u schilderijtjes gemaakt die u wilt verkopen? Hebt u glaswerk dat u kwijt wilt? Zoekt u een huisje? Bent u ook op zoek naar een medewerker? Of misschien zoekt u werk, bent u iets kwijtgeraakt, hebt u iets gevonden. Of u heeft een huis te huur. Reageer dan op een van de advertentietjes op Vraag & Aanbod Ameland of plaats er zelf een. Bekijk hem bij de 20 nieuwste advertenties of in de rubriek Oproep & Personeel.

Op Vraag & Aanbod Ameland is het altijd Vrijmarkt, van maandag tot maandag braderie en elke dag Kofferbakverkoop; de winkel altijd open. Op V&AA kunt u 24/7 uw spulletjes te koop aanbieden, mededelingen doen, acties annonceren en theater- en muziekvoorstellingen aankondigen. V&AA is een vrijplaats voor spullen die te koop worden aangeboden, reclames, mededelingen, vragen en verzoeken.

Gratis

U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Bedrijven die zich inschrijven voor een Media Pakket kunnen gratis al hun aanbiedingen, reclames en aankondigingen plaatsen.

Thuus

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

Handel aan de Straat op V&AA

Handel aan de straat? Kroppen sla, antiek, zelfgemaakte vogelkastjes, boeken, stekjes, jam? Iedereen die op Ameland wat aan de straat verkoopt kan daar digitaal zijn handeltje aanprijzen. Zonder kosten. Maak een account, log in en schrijf een advertentietje over het wie, wat en waar, zet er een foto (max 3) bij, plaats hem. De bureauredactie van PA accordeert de ad en daarna is hij voor iedereen te zien. Via Twitter te volgen op @Ameland_ads

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *