Topsport for Life wint!

EINDHOVEN – Topsport for Life heeft 7000 euro gewonnen. Vandaag werd de einduitslag bekend gemaakt van de stemwedstrijd voor de ZEKUR Beweeg 10-daagse. Het was erg spannend, maar Topsport for Life is uiteindelijk met het project ‘Samen op Reis, Springcamp Ameland’ de winnaar geworden.

Er werden 3.558 unieke stemmen genoteerd. Top 3:

1. Topsport for Life: 1.417 stemmen

2. Villa Pardoes: 1.062 stemmen

3. het Oogfonds: 883 stemmen

KNRM, Roparun en de Zonnebloem zijn de andere verliezende goede doelen.

Miel in 't Zand van Topsport for Life: "Iedereen enorm bedankt voor het stemmen op ons! We weten dat velen zich enorm hebben ingespannen om voor ons extra stemmen te vergaren en dat is heel goed uitgepakt! Samen sterk!

Van 8 t/m 17 december gaan we samen met de app Fundrunner in beweging voor Topsport for Life om zo de €7.000 die door ZEKUR beschikbaar is gesteld te verzilveren!"

Ameland

Het project van Topsport for Life is een nieuwe groepsreis naar Ameland. Dit is in oktober jongsleden zo goed bevallen dat ze graag weer terug gaan met een nieuwe groep met deelnemers die zo’n week hard nodig hebben.

Topsport for Life organiseerde op Ameland een mooie vakantie, voor mensen die ernstig ziek zijn, mensen voor wie een het leven zelf topsport is geworden. In juni 2018 wil de organisatie graag weer naar Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *