Topsport For Life Summercamp 2019

EINDHOVEN – Begin september beleefden de deelnemers aan het Summercamp van Topsport For Life voor het derde opeenvolgende jaar ‘avonturen’ op Ameland. "Het werd in meerdere opzichten een onvergetelijke week, waarbij we samen weer veel tranen van plezier, maar ook tranen van verdriet met elkaar hebben gedeeld," schrijft Miel in ’t Zand van Stichting Topsport For Life.

Nu is de korte videofilm dankzij de mooie montage van Lemore Media gereed zodat de deelnemers en vrijwilligers de onvergetelijke dagen nog eens kunnen herbeleven en iedereen kan zien wat een Summercamp van Topsport For Life inhoudt; doodzieke mensen die niet opgeven, maar nieuwe avonturen aangaan.

De video is opgedragen aan de tijdens de vakantieweek overleden Pia Guthrie-Jooren.

Dit Summercamp kon worden gerealiseerd dankzij de financiële bijdrage en medewerking van heel veel mensen, bedrijven en organisaties. Alle mensen die een donatie hebben gedaan wil Topsport For Life nogmaals enorm hartelijk bedanken! Miel in ’t Zand: "Je hebt er echt goed mee gedaan!"

bekijk hier de video van het Summercamp en de sponsoren van Ameland die aan het kamp hebben bijgedragen

⇒ draagt u Topsport For Life een warm hart toe, draag dan bij aan de crowdfunding voor het volgende kamp op Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *