Tijdelijke schuurverkoop op Ameland

HOLLUM – In Hollum, aan de O.P. Lapstraat nummer 7, tegenover de Coop supermarkt, is in de maand oktober schuurverkoop. Elke dag, behalve zondag, is de schuur open. In de winkel is van alles te koop, van tuinhaard tot rolschaatsen, van waadpak tot glaswerk. Hyacintglazen, schilderijen, kerstspulletjes, boeken, tassen, tenten en hebbedingetjes. Antiek, curiosa, kunst en nuttige voorwerpen.

De winkel is open vanaf 12:00 uur of zoals op een briefje op de deur is aangegeven. Soms is de deur eerder los, soms ook wat later. Of er staat 'Ben zo terug.' Kortom, kom langs, kijk en voel aan de deur en bel anders even op.

De schuurverkoop gaat in ieder geval door tot 12 oktober, misschien ietsjes langer, maar waarschijnlijk niet. Iets gezien? Kom dan deze week langs.

Het filmpje hieronder maakt een rondje door de winkel.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *