Tante A’n Topper van Iens

HOLLUM – De Amelander eetgelegenheden scoren best op Iens.nl in de lijst van 2013.

In de categire Eetcafé in de provincie Friesland staat Tante A’n in Hollum op nummer één van de Topperlijst.

Evelien77 schrift over haar ervaring in Tante A'n: “Op een rustige avond heerlijk gegeten. De ontvangst was super, erg vriendelijk personeel. Het decor is mooi, vooral de grote foto op canvas van de reddingsboot in actie. Er heerst een prettige sfeer. Ook voor kinderen is een speelhoekje ingericht. Het eten is erg lekker, met name de meerval als hoofdgerecht is om je vingers bij op te eten. De desserts zijn ook erg lekker en ik had ze wel allemaal willen uitproberen. Zeker het terugkomen waard!”

Tante A'n

Maar ook Nobel, De Klimop, Amelander Kaap, Zee van Tijd, Boerenbont, Het Witte Paard en Rede van Nes krijgen goede beoordelingen op Iens.

IENS Independent Index biedt sinds 1998 onafhankelijke restaurantinformatie en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste bron voor restaurantinformatie van Nederland.Iens.nl is het online platform waar je alle restaurants kunt zoeken, vinden en reserveren, beproefd en beoordeeld door hun eigen gasten.

>>> Tante A’n staat (net als Nobel, Rede van Nes, De Klimop, Amelander Kaap en nog meer fijne restaurants) op de iPhone app Ameland Actueel en is via de m.site ameland-actueel op alle smartphones te vinden.

Klik op de foto van de iPhone om jouw bedrijf ook aan te melden voor presentatie op de app Ameland Actueel.

>>> lees hier over IENS: restaurant informatie 2013

>>> lees hier over De Klimop. Wil je ook een verhaal over je restaurant? Neem dan contact op.

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *