St.Patrick’s Day 2020 in Onder de Vuurtoren

HOLLUM – Zondag 15 maart is het Saint Patrick’s Day Party in Onder de Vuurtoren. Het pannenkoekhuis aan de Oranjeweg viert dan Paddy's Day, zoals de feestdag ook wel wordt genoemd, dat op 17 maart een nationale feestdag in Ierland is. Overal in de wereld waar Ieren zitten wordt St. Patricks Day gevierd.

Op Ameland woont de uit Ierland afkomstige Paul Martin en hij zette Saint Patrick op het eiland op de kaart en viert de feestdag ter ere van de heilige in het Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren op de zondag rond de 17e maart. Dit jaar is dat 15 maart. Iedereen is uitgenodigd het feest met heerlijke muziek en lekker eten en drinken mee te vieren.

Het wordt een Ierse middag vanaf 15.00 uur met live muziek van Paul Martin en The Assassanachs. De geweldige band met multi instrumentalist Annemarie de Bie is op Ameland bekend van het Celtic Music Festival. The Assassanachs spelen een mix van Ierse en Schotse muziek.

Op het menu staat onder meer de 'wereldberoemde' Beef and Guinness stew van Onder de Vuurtoren, Guinness en probeer eens de Big Ginger, een Ierse coctail, Ginger Ale met citroen en limoen en natuurlijk Irish en Baileys coffees.

Paul Martin: "Music starts at 15:00 and everyone should wear something green. It should be a lot of fun!!!"

Dresscode is groen, ter ere van Saint Patrick.

⇒ lees hier meer over Saint Patrick's Day

lees hier meer over Ierland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *