Verdriet

HOLLUM – Dominees Afke Boezewinkel en Sijbrand Alblas zoeken naar woorden van troost en hoop, na het noodlottige ongeval dat plaatsvond in Hollum.

Verdriet

"Op dinsdagmiddag 25 februari heeft op de Fabrieksweg in een dramatisch ongeval plaatsgevonden waarbij Leo Dokter om het leven is gekomen. Op het hele eiland zijn mensen geschokt en intens verdrietig. Onze gedachten en gebeden zijn bij zijn familie, vrienden, collega's en bekenden. We leven met hen mee. Dat geldt ook voor de kraanmachinist en zijn familie. We denken ook aan hen. Te midden van onze vragen en ons verdriet zoeken we naar woorden van troost en hoop.

Er komt een gedenkboek te liggen in de Herewegkerk. Maandag 2 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur is de Herewegkerk open zodat een ieder die wil een herinnering kan opschrijven. Dit boek wordt later aangeboden aan de familie.

Maandagavond 2 maart is er van 19.00 uur tot 20.30 uur gelegenheid om de familie van Leo Dokter te condoleren.

Dinsdag om 13.30 uur is de rouwdienst in de Herenwegkerk. Ook in de Westerlaankerk is de dienst te volgen.

In verbondenheid,

Ds. Afke Boezewinkel en ds. Sijbrand Alblas"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *