Stichting Wheels for Health stopt

HOLLUM – Stichting Wheels for health beëindigt haar activiteiten.

De stichting heeft te weinig vrijwilligers tot haar beschikking om de sponsorfietstocht de komende jaren te kunnen organiseren en daarbij heeft de stichting te maken met een verlies in financiële draagkracht. Dat er nooit meer een sponsorfietstocht komt is niet te zeggen. Misschien besluiten de vrienden dit spontaan nog eens op te pakken, maar dan niet meer onder het vaandel van de stichting Wheels for Health. De stichting bedankt alle vrijwilligers en sponsoren die de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd en hoopt dat ook de komende editie van de Amelander Tour of Hope een groot succes wordt.

InfoNu

In 2005 organiseerde de stichting Wheels for Health de eerste Amelander Tour of Hope. Een 350 kilometer lange sponsorfietstocht vanuit het Duitse Herne tot aan de vuurtoren van Ameland. Er volgden nog vier edities. De opbrengsten van de fietstochten kwamen ten goede aan KiKa, Kinderen Kankervrij. Dit jaar organiseert de stichting op 23 juni voor de laatste maal de Amelander Tour of Hope.

In 2005 werd de eerste Amelander Tour of Hope georganiseerd. Twee Duitse vrienden fietsten op 9 juni de 350 kilometer lange sponsortocht om geld in te zamelen voor KiKa, kinderen kankervrij. De Duitse vrienden kregen op Ameland, Amelander vrienden en verenigden zich in de stichting Wheels for Health. Vier edities van de sponsortocht volgden in respectievelijk 2007, 2008,2009 en 2010. De stichting heeft besloten om na het laten plaatsvinden van de zesde Amelander Tour of Hope op 23 juni aanstaande zichzelf op te heffen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *