Stem op Kleine Kerkstraat Leeuwarden

LEEUWARDEN – De Kleine Kerkstraat in Leeuwarden doet mee aan de verkiezing van leukste winkelstraat van Nederland. De Leeuwarder winkeliers van die straat doen een oproep, die we hieronder plaatsen. Als er een Amelander straat was genomineerd dan hadden we die natuurlijk hier voor het voetlicht gebracht:

“Het wordt ons zeer warm onder de voeten nu Heemstede hard bezig is ons van de eerste plaats te verdrijven in de NL Streets vekiezingen voor "leukste winkelstraat van Nederland".

En dat willen wij natuurlijk niet laten gebeuren.

We mogen deze kans om "leukste winkelstraat" te kunnen worden niet aan ons voorbij laten gaan.

Juist in deze tijd dat het slecht gaat met onze economie hebben wij de publiciteit en de aandacht heel hard nodig. Niet alleen de straat is er bij gebaat maar ook onze mooie stad Leeuwarden kan deze publiciteit goed gebruiken, een mooie opsteker dus.

Wij kunnen het niet alleen, dus help ons alstublieft door te gaan stemmen op www.nlstreets.nl (vergeet niet uw stem te bevestigen)"

>>> lees hier over Leeuwarden – Hoofdstad van Friesland

>>> lees hier over De Leukste Winkelstraat van Nederland en Ameland

Koopplein Anmeland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *