Start to Run

NES – Negen Amelanders trokken de stoute (hardloop) schoenen aan en trainen sinds 4 oktober een programma van zes weken om hun conditie op pijl te brengen. “Misschien zijn ze in tien weken wel klaar voor de 5 km van de Ameland Adventurerun,”” zegt Casper van de Camp van Ameland Beach Runners. Van de Camp roept Amelanders op mee te doen aan het trainingsprogramma ‘Start to Run.’

De gezamenlijke trainingen zijn op zondagochtend om 9.30 uur vanaf sporthal Nes. Belangstellenden kunnen deze week nog aansluiten.
Informatie is te verkrijgen via: caspervandekamp@wanadoo.nl  en via telefoon: 0646351852

Start to Run is een landelijke campagne. Het is gezellig, leuk en sportief en met ‘medebeginners’ ga je samen over die drempel heen. Start to Run wordt gegeven op ruim 115 verschillende locaties verspreid over Nederland. Op zes ochtenden krijg je training van gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken op Ameland.. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen.
‘Ik wist niet dat ik dit in me had,’ is een veel gehoorde reactie. Start to Run is het beste begin van je dag. Je krijgt conditie en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel. 

 © Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *