Speurtocht Jona en de vis

HOLUM – Op zondag 14 en 21 februari organiseert De Plaats een speurtocht over Jona en de vis. De start is bij de vuurtoren. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur zijn daar de opdrachtenkaart op te halen. Het is een speurtocht voor het hele gezin.

Sijbrand Alblas van De Plaats: "De route wordt door ieder gezin zelfstandig gelopen. Bij voldoende sneeuw kun je de route natuurlijk ook met de slee afleggen!

De kinderen komen langs de boot waarop Jona richting Tarsis vaart. Ze worden overboord gejonasd en belanden in de grote vis. Uiteindelijk spoelen ze gelukkig veilig in Nineve aan. Onderweg zijn leuke opdrachten te doen."

Pionier predikant Alblas heeft een filmpje gemaakt waarin de antwoorden op de vragen zitten verscholen. Alblas: "Om alle vragen goed te kunnen beantwoorden moet je eerst dit filmpje goed bekijken." Het filmpje staat hieronder.

Aanmelden kan via info@deplaats-ameland.nl. "We zien je bij de vuurtoren!"

Deelname is gratis, wilt u een vrijwillige bijdrage geven, van harte welkom.

Er staat een busje bij de start van de speurtocht.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *