Sneupen in ’t Sneuphuys

Een stel stoelen over, de vliering vol met oude boeken, een tafel die al jaren in de weg staat. ’t Sneuphuys biedt de oplossing. Sinds 1 juni verkoopt ’t Sneuphuys aan de O.P.Lapstraat in Hollum antiek en curiosa. Spulletjes van zolder kunnen aan ’t Sneuphuys in consignatie worden gegeven. In de winkel worden ze ter verkoop aangeboden.
Samen met de mensen van ’t Sneuphuys wordt de prijs van de spullen bepaald. Verzamelaars en liefhebbers van spullen uit grootmoeders tijd kunnen hun hart ophalen. In ’t Sneuphuys staan vaasjes uit de jaren vijftig, boeken over het koninklijk huis, een antieke spiegel en Ameland souvenirs.
Inbrengen van handel is mogelijk zolang de winkel open is. Mochten de spullen niet verkocht worden, dan krijgt de eigenaar ze na verloop van tijd terug. “Vervoer is geen probleem”, zegt ’t Sneuphuys. Heeft u wel spulletjes, maar kunt u ze niet brengen, dan komt ’t Sneuphuys ze wel halen. Bel daarvoor naar 556291 of 06 21574132.
‘t Sneuphuys is schuin tegenover de C-1000 supermarkt te vinden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *