Rijstal Nella Dorien

Nieuws uit de rijstal: dinsdag 28 juni is rond half 10 het veulen van Sonika geboren. Hij is een bruin hengstje met een bles en vier witte voetjes.
De zoon van Sonika mag rustig groot worden op het eiland. Het zal nog even duren eer er op hem gereden kan worden.
Nella Dorien heeft paarden en pony’s waarmee gezellige buitenritten gemaakt kunnen worden. De ritten worden begeleid door ervaren ruiters.
De buitenritten en rijlessen worden georganiseerd voor alle leeftijden, op paarden en op pony’s. Voor beginners en gevorderden, voor stapvoeters en dravers.
Met de paarden van Nella Dorien kun je draven door het bos, stappen langs de vloedlijn en galopperen over het strand. Tijdens een twee-uurs rit naar Ballum wordt het paard in rengalop gestuurd. Als de koning te rijk en als prins op het paard zoef je met gestrekte hals en wapperende manen langs de branding.
Voor de kinderen kan Nella Dorien spannende spelletjes middagen organiseren voor pony’s en ruitertjes. De pony’s hebben mooie namen: Maya, Sundy en Polly. “Sundy is een echte allround pony. Deze kleinere ruin is geschikt voor ruiters van alle niveau’s. Ook houdt hij van een flinke wandeling en op het strand gaat hij als een speer! “ zeggen ze bij Nella Dorien.
Rijstal Nella Dorien staat naast het reddingmuseum aan de Oranjeweg.
Wie eens wil informeren naar de mogelijkheden kan bellen naar 0519 – 554245.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *