Snelteststraat Ameland Tweede Paasdag ook open

HOLLUM – De Snelteststraat Ameland is amper gesloten – 31 maart was de laatste dag dag de voorziening aan het Snikkepad in Ballum coronasneltesten uitvoerde – of hij is alweer open. Er is zoveel vraag naar sneltesten dat initiator Marcel Kroon van Kroon Facilitair Bedrijf Ameland heeft besloten de sneltesten ook tijdens de Paasdagen aan te bieden. Deze keer niet vanuit het Snikkepad. De locatie was al helemaal afgesloten en schoongemaakt en weer aan Roosdunen overgedragen.

De Snelteststraat is ingericht aan de Fabrieksweg op nummer 16A in Hollum. Maandag Tweede Paasdag is de Snelteststraat van 9:00 tot 12:00 uur open voor de mensen die al gebeld hebben en waar zondag geen tijd meer voor was om ze te testen. Zo druk was het zondag Eerste Paasdag aan de Fabrieksweg. Na 12:00 uur op maandag 5 april is het open sneltest voor iedereen die zich nog meldt. Wie op Ameland die een sneltest wil laten doen kan bellen met 0519-346898.

Aan de website wordt gewerkt, zodat er binnenkort weer online een afspraak gemaakt kan worden.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *