Skydive: “Jump with a view”

BALLUM – Om de mensen die een parachutesprong op hun verlanglijstje hebben staan even lekker te maken, laten we hier twee foto's zien van Persbureau Ameland in de lucht. De foto's zijn gemaakt door tandemmaster Danny Vink met een handschoencamera.

Een paar dagen geleden stapten we het vliegveld op, hesen ons in een rode overall en stapten het vliegtuig in om er op drie kilometer hoogte uit te springen. Het was een machtige sprong en in het zomernummer van AmelandinZicht Magazine staat er een reportage over.

Paracentrum Ameland biedt tandem skydive en noemt het “jump with a view”. Daar is geen woord aan gelogen. Voor je uit het vliegtuig springt maak je namelijk een prachtige vlucht boven het eiland, waarbij Ameland en de andere eilanden, het Friese en Groningse vaste land zijn te zien. Helemaal mooi is een video van je eigen tandemsprong.

Paracentrum Ameland geeft ook static line opleiding, dit is springen zonder vrije val. Meteen uit het vliegtuig gaat je parachute open.

Informatie over de sprongen is te lezen op de website www.skydive-ameland.nl, maar je kunt ook even langs komen op het vliegveld.

Amelanders kunnen gebruik maken van de voordeelcheque, die Paracentrum Ameland huis aan huis liet bezorgen. 

De vliegende reporter van Persbureau Ameland zet haar ervaringen in AmelandinZicht Magazine. Wat een skydiver in het gastenboek van Paracentrum Ameland zette komt dicht in de buurt:

"Alleen al de vlucht boven het eiland, daar zou ik voor tekenen. Het is prachtig helder, onder ons zien we in de verte Terschelling, we zien ver beneden ons de zeehonden liggen op de plaat, de vuurtoren is een klein rood stipje geworden en aan de zuidkant van het eiland zien we de veerboot varen. Ameland in vogelperspectief: niks is mooier!"

Een sprong reserveren kan via telefoon (0519-554880) of via e-mail (info@skydive-ameland.nl).

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *