Sjoerd beste van Nederland

NES – Strandpaviljoen Sjoerd op het strand bij Nes is uitgeroepen tot het beste paviljoen van de Wadden én tot het beste van Nederland. De jury reikte de prijs aan de ondernemers van paviljoen Sjoerd uit bij Beachclub Lekker. Dit paviljoen uit Vrouwenpolder werd de vorige editie uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van Nederland.

Beste Paviljoen Wadden – Sjoerd, Ameland

Het juryrapport zegt er het volgende over: "Sjoerd is een andere vaste klant in de top van de lijsten bij deze verkiezingen. Op het strand van Ameland zet dit paviljoen een beleving neer van formaat. De Mystery Guest was duidelijk: 'Ik ken veel paviljoens in binnen- en buitenland en kom net terug uit Cannes en Monaco. Dit bedrijf kan zich moeiteloos meten met het beste wat het buitenland te bieden heeft. Uitstraling, personeel, prijs en duurzaamheid kloppen hier allemaal. Ik had een topdag bij Sjoerd.'”

Beste Paviljoen van Nederland – Sjoerd, Ameland

De jury vervolgt: "Bij het Beste Paviljoen van Nederland moet alles uitzonderlijk zijn. Zowel voor als achter de schermen moet de ondernemer in dit bedrijf voorop lopen, verantwoordelijkheid nemen, gevoel hebben voor ambacht, klasse, kwaliteit, gastvrijheid en duurzaamheid. Bij het winnende bedrijf van 2022 is de aandacht voor al die details en hoofdpunten al sinds jaar en dag meer dan dik in orde. Sjoerd is in meerdere opzichten een terechte winnaar. De gasten zijn laaiend enthousiast over het niveau en de verhouding tussen prijs en kwaliteit, de mystery guests kwamen zonder uitzondering vol lof terug en de ondernemer achter Sjoerd zet zich al jarenlang in voor schoonheid, duurzaamheid en samenwerking met andere bedrijven en de overheid op Ameland. Met zijn drive, durf en doorzettingsvermogen bouwt hij al jarenlang onvermoeibaar aan topkwaliteit voor mens, maatschappij en natuur. We zijn er trots op dit jaar paviljoen Sjoerd uit te kunnen roepen tot het Beste Paviljoen van Nederland."

Strandverkiezingen

De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat en worden ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, Blauwe Vlag/Green Key Nederland en horecavakblad Entree.

 

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *