Collectecomité Ameland zoekt collectanten en wijkhoofd voor ReumaNederland

AMSTERDAM – In de week van 20 tot en met 25 maart 2023 is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. ReumaNederland zoekt nog collectanten in Buren en Nes en een wijkhoofd in Hollum. Uw hulp is onmisbaar, want na twee jaar kunnen de collectanten eindelijk weer fysiek langs de deur.

Reuma remt het dagelijks leven van meer dan twee miljoen Nederlanders. Zoveel mensen die wel willen maar niet moeiteloos kúnnen meedoen in onze maatschappij. Mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen die door reuma niet vrijuit kunnen leven, werken en bewegen. De impact die reuma vandaag de dag nog steeds heeft mogen we niet accepteren. Door te helpen collecteren strijdt u mee tegen de rem van reuma.

Helpt u mee?

U kunt zich opgeven bij regiocoördinator Alien Dijkstra bereikbaar via 0682328014 of mailen naarvrijwilligers@reumanederland.nl

Bron ReumaNederland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *