Serie 2 Ameland Huuskes te bestellen

HOLLUM – Serie 2 van de Ameland Huuskes, de bouwplaatjes op A5 kaart, zijn te bestellen bij de uitgever. Bekijk ze allemaal in het Ameland Boeken blog en bestel ze via info@persbureau-ameland.nl, haal ze af op Westerlaan 8 in Hollum of laat ze opsturen.

In deze serie zitten twee Ameland Huuskes die speciaal zijn gedrukt voor de Amelander Musea en verhuurders van Oranjeweg 41. De andere bouwplaatjes zijn als Ameland Huuske getekend vanwege hun karakteristieke verschijning. Neem bijvoorbeeld de Vermaning van Nes, een prachtig pand, waar op het bouwplaatje de mooie glas in lood ramen net zo schitteren als de echte ruiten van de kerk aan het Vermaningspad.

Het Ameland Huuske is voor € 3,– per stuk te koop, maar is ook prima in een wat grotere hoeveelheid (met korting) te bestellen en te verkopen door groepen die in de kerk optreden. 

Serie 1 is ook nog te bestellen. Bekijk ze hier.

Bestel de hele serie en krijg, zolang de voorraad strekt, de toren van Ballum er gratis bij. Lees erover op het Ameland Boeken blog.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *