RSS
Zoeken

Secretaris Ameland is aan het werk

Geplaatst op: 24 mei 2019 - Categorie: Gemeente & Politiek

Iwan Valk, tussen Pedro Kooiker en Ellen Bruins Slot in - Foto Persbureau Ameland

BALLUM - De nieuwe secretaris-directeur van de gemeente Ameland heeft zijn eerste werkweek erop zitten. De informatieavond over de begraafplaatsen was zijn eerste openbare bijeenkomst. Iwan Valk zit op de foto tussen wethouder Ellen Bruins Slot en ambtenaar Pedrok Kooiker in. De vierde man op de foto is Sjouke Winia, ambtenaar bij de gemeente en tevens lid van de werkgroep die zich over de zerken boog.

Iwan Valk is Febo Perdok opgevolgd, die sinds 1 oktober 2018 als waarnemer de functie bekleedde. Perdok heeft deze week afscheid genomen van de organisatie.

Iwan Valk heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur en vervulde diverse functies bij de gemeenten Noordoostpolder, Dronten en Almere. Daarnaast was hij onder meer Statenlid voor de PvdA in de provincie Flevoland, had hij zitting in diverse raden van toezicht en bekleedde hij bestuursfuncties als vrijwilliger. Hij studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht, Public Governance aan de Universiteit Nyenrode en Public Controlling aan de Erasmus Universiteit. 

Iwan Valk is getrouwd en heeft twee kinderen. Gezin Valk woont sinds kort in Ballum.

Relevante dossiers: Hart van Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?