Ruben Maters gaat de kale berg op

NES – Ruben Maters, zoon van Rik en Eeke Maters, gaat op 11 september in Frankrijk de Mont Ventoux beklimmen per fiets. Hij doet dat om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar ALS, een slopende ziekte. De Tour du ALS wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd door Stichting ALS Nederland en heel veel vrijwilligers. 

Inmiddels is er al meer dan 1.1 miljoen gedoneerd. 

Ruben Maters fietst samen met zijn compagnon Arno Keuning als ‘Team Eeke’ de Tour du ALS. Het team is genoemd naar de moeder van Ruben, die sinds 2018 ALS heeft. Ruben Maters: "We halen geld op voor een wereld zonder ALS en jouw donatie zal zeer gewaardeerd worden tegen deze genadeloze ziekte. Grote of kleine donaties dat maakt niet uit!"

Doneren kan kan via deze link: Tour du ALS Team Eeke

Team Eeke heeft al meer dan 15.000 euro opgehaald. Doelbedrag was 3.000 euro. Op naar de 30.000 euro!

⇒ De foto is van Berenloop special team Ameland, ter ere van een dikke donatie door die groep. Lees hier over hun actie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *