Robert Wierenga wint WPD Fotowedstrijd

NES – Robert Wierenga heeft met zijn foto 'Natte voeten' de hoofdprijs van de WPD-Fotowedstrijd gewonnen. De inzender van de allermooiste foto verdiende zijn foto op canvas en een Surprise Diner bij Hotel Nobel.

Van oktober tot en met november heeft Wagenborg Passagiersdiensten een fotowedstrijd uitgeschreven. Gevraagd werd naar de leukste, mooiste, spectaculairste of de meest bijzondere foto’s met als onderwerp ‘Wad & Eiland’. Maar liefst 411 foto’s werden geüpload via de Facebookpagina. Ook werd er massaal gestemd, bijna 3100 keer werd er een stem uitgebracht.

Voor het uitkiezen van de 15 mooiste foto’s werd een vakjury samengesteld, bestaande uit Jantina Scheltema (fotografe), Henk Huizenga (communicatiespecialist) en Jan Spoelstra (fotograaf). Hierbij is gekeken naar kwaliteit, originaliteit en diversiteit binnen de groep foto’s. De 15 winnende foto’s komen medio januari te hangen aan boord van m.s. Sier. Ook waren er 3 publieksprijzen, op hun foto werd het meest gestemd.

De collectie winnende foto’s staan op de Facebookpagina van Wagenborg Passagiersdiensten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *