Rede van Nes nummer 1 van Iens

NES – Iens zet de 468 meest geliefde restaurants van Nederland op een rij. In Friesland staat de Rede van Nes op nummer 1, restaurant Nobel in Ballum staat op nummer 7 in diezelfde top 10.

De Toppers van Iens komen tot stand door beoordeling van talloze recensies. Het afgelopen jaar waren dat er 86.759. Bij de restaurants die in de toplijst terechtkomen klopt alles. De gerechten zijn er van ongekende kwaliteit, de gastvrijheid voelt aan als een warme deken en de ambiance is schitterend. Daarnaast worden de restaurants ook op service en decor beoordeeld. Met de service zit het wel goed, bij de Rede van Nes. Het restaurant staat nummer 3 van het land en mummer 1 van Friesland en wat het decor betreft scoort het etablissement in het hartje van Nes ook al uitstekend.

IENS Independent Index biedt sinds 1998 onafhankelijke restaurantinformatie en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste bron voor restaurantinformatie van Nederland.

Iens.nl is het online platform waar je alle restaurants kunt zoeken, vinden en reserveren, beproefd en beoordeeld door hun eigen gasten.

Gastvrouw Karen van der Leest en chef Roy Boom (foto) zijn zeer tevreden met de beoordeling van gasten via Iens.

Ze nodigen u van harte uit een vorkje te komen prikken aan de Marten Janszenstraat nummer 2, op de Rede van Nes.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *