Activiteitenkalender 2012

Geplaatst op: 19 december 2011 - Categorie: Alles & Algemeen

Ameland Activiteitenkalender

HOLLUM - De Ameland Activiteitenkalender van Faber Wijnberg Installatietechniek B.V. is klaar. Deze week wordt de kalender op Ameland huis aan huis bezorgd. Wie extra kalenders wil voor in vakantieaccommodaties kan ze ophalen in de winkel aan de Fabrieksweg.
De zesde editie van de kalender heeft net als vorig jaar foto's als achtergrond van de kalendermaanden. De spreuken verwijzen naar speciale dagen, die ook genoemd staan.

De Ameland Activiteitenkalender wordt samengesteld onder redactie van Persbureau Ameland. De activiteiten van het hele eiland, voor zover reeds bekend, staan in de Ameland Agenda op deze website. De gegevens van de kalender corresponderen voor het grootste deel met deze agenda. Geef uw activiteiten voor 2013 voor 12 november 2012 door aan info@persbureau-ameland.nl. Maar ook dat staat vermeld; zie onderaan de maand juni.

De kalender is, net als de voorgaande kalenders, gedrukt door Grafische Industrie De Marne in Leens, de drukkerij die al meer dan honderd jaar kwalileitsdrukwerk biedt.

>>>
Bekijk hier de kalenders van 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011

>>> de website van Faber Wijnberg Installatietechnietk is te vinden op de Links-pagina onder de F van Faber Wijnberg

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?