Redactieadres Persbureau Ameland verhuisd

HOLLUM – Het redactieadres van Persbureau Ameland is verhuisd. De deur van het kantoor aan de O.P. Lapstraat is dichtgetrokken en de deur in de Westerlaan, op nummer 8,is geopend. Komende tijd wordt er gewerkt aan het comfortabel maken van het huis, maar de werkzaamheden van het persbureau gaan in de tussentijd door. Misschien gaan ze niet ‘gewoon’ door, maar ze gaan wel door. Stuur dus uw tips en verhalen, uw foto’s en agenda onderwerpen op; het mailadres is hetzelfde gebleven.

Het nieuwe adres is:

Westerlaan 8

9161 AP in Hollum.

Telefoonnummer, websiteadres en mailadressen zijn niet gewijzigd.

Het is een nieuwe fase in het leven van Persbureau Ameland en haar ondernemer. Het culturele nieuws, het politieke nieuws, de ingezonden brieven, en de columns en verslagen van gebeurtenissen op het eiland blijven vast onderdeel van het online nieuws op de website.

Hebt u een plan, idee of suggestie, een tip of een goede raad? Stuur het in en de hoofdredactie vist de pareltjes eruit en doet daar wat mee. Ter informatie, lering en vermaak van iedereen met een groot hart voor Ameland. 

Jeanet de Jong

Persbureau Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *