Reclame en free publicity op Ameland

HOLLUM – U wilt adverteren met uw bedrijf, reclame maken, aanbiedingen aanprijzen en u zoekt een platform dat veel bezoekers trekt. Persbureau Ameland biedt dat platform.

Reclame maken

De website van Persbureau Ameland krijgt veel bezoekers – tienduizenden bezoeken per maand – en daarom is het voor verenigingen en bedrijven een fantastisch platform om hun activiteiten en berichten te laten plaatsen. Persbureau Ameland biedt adverteerders de mogelijkheid hun activiteiten te publiceren voor een publiek dat geïnteresseerd is in Ameland. Het samenspel tussen adverteerders en nieuwsdienst houdt het Amelander nieuws levendig.

Het nieuws is 24 uur per dag te lezen: uw advertentie is altijd en overal door iedereen te zien.

Journalistieke dienstverlening

Adverteren op de website van Persbureau is daarom interessant en alle adverteerders kunnen – in redelijkheid – gratis gebruik maken van onze journalistieke dienstverlening. Te denken valt aan het doorplaatsen van persberichten, korte interviews, het publiceren van een filmpje en het laten plaatsen van de activiteiten in de agenda. 

Mobiel nieuws

Persbureau Ameland is ook de uitgever van de app en mobiele site ameland-actueel.nl. Alle types smartphones worden met die voorzieningen bediend van het mobiele nieuws van Ameland.

De verzameling locaties in LOCATIES vormen een handig adressenboekje en telefoonboekje met meer informatie over de bedrijven en instanties op het eiland en interessante wetenswaardigheden. 

Een Ameland Actueel Abonnement kost 150 euro voor het eerste jaar en 35 euro voor een jaarverlenging.

Met die deelname maakt u al zonder extra kosten gebruik van het Ameland nieuws van Persbureau Ameland, door uw berichten te laten publiceren en uw agenda activiteiten in de agenda op te laten nemen. Dat is free publicity.

U kunt tevens gratis adverteren op Vraag & Aanbod Ameland, de rubriekadvertentiemodule op deze website. Dat is toch precies wat u nodig heeft? Veel exposure voor een heel redelijk bedrag? Neem vandaag nog contact op, dan maken we een en ander meteen in orde.

Hier staat het allemaal op een rijtje.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *