Lifeguard Challenge op het strand

NES – Op het strand van Nes speelt zich vanavond de Lifeguard Challenge af, een sportieve strijd tussen lifeguardteams van Buren, Nes en Hollum en een combinatieteam van KNRM-vrijwilligers van post Nes en Hollum.

De mannen en vrouwen strijden elk jaar om de Lifeguard Trofee. Vorig jaar deden de KNRM-ers van Ameland voor het eerst mee en toen werden ze geen winnaar. Dit jaar willen de redders revanche. Ze staan met adrenaline tot in de kruin op het zand en halen het beste uit hun team om de lifeguardteams de loef af te steken.

Of dat lukt valt vanavond vanaf 19.30 uur op het badstrand bij Nes te zien.

De Lifeguard Challenge bestaat uit spellen en uitdagingen die domme kracht, samenwerking en intelligent oplossingsvermogen vragen. Bovenaan bij de Challenge staan sportiviteit, teamgeest en sportplezier. De lol uit zich onder meer in een spectaclaire opkomst en voorstelling van alle deelnemende teams.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *