PvdA Ameland organiseert Dag van het Sociaal Domein

HOLLUM – De PvdA Ameland wil graag op de hoogte blijven van het wel en wee binnen het Sociaal Domein op Ameland. Om hier nog meer van te weten te komen organiseert zij een dag van het Sociaal Domein op Ameland. Het gaat die dag ondermeer over de WMO, Jeugdzorg en Participatiewet.

De dag zal bestaan uit twee gedeeltes. Overdag gaat de PvdA in gesprek gaan met diverse organisaties die binnen het Sociaal Domein opereren. Tijdens deze sessies worden de eilander politici worden bijgepraat over de diverse zaken die op Ameland spelen. Zo vindt er een gesprek plaats met de gemeente Ameland, de verantwoordelijk wethouder, Zorg Coöperatie Ameland en Han Morshuis van Kwadrant over de ouderenzorg op het eiland.

's Avonds is er een openbare avond rondom het Sociaal Domein, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd.

Gedurende de gehele dag lopen vertegenwoordigers van de Provincie Friesland (Marja van der Meer, Harry Balgobind, Edou Hamstra en Tineke Hemminga) en Tweede Kamerlid Lutz Jacobi mee. 's Avonds zijn zij samen met de uitgenodigde wethouders en de fractie van de PvdA Ameland aanwezig om te informeren maar vooral ook om de vragen uit het publiek zo goed mogelijk te beantwoorden.

De dag van het Sociaal Domein vindt plaats op vrijdag 26 februari. De avond is georganiseerd in Hotel de Jong te Nes en begint om 19.30 uur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *