ProefRoute tijdens Kunstmaand 2018

NES – ProefRoute Ameland, van Stichting Amelands Produkt, is het culinaire hoogtepunt van Kunstmaand Ameland. Waar het thema van de Kunstmaand Ameland Verbindt is, verbindt de ProefRoute het proeven van streekproducten met het genieten van kunst. Met ProefRoute Ameland geniet je nog meer van de Kunstmaand, heeft de ervaring geleerd. Vorig jaar was er ook een ProefRoute. 

Kunst en culinaire tour

Tijdens de Kunstmaand kunt u een culinaire tour langs tien gerenommeerde Amelander restaurants maken en genieten van verfijnde amuses met een heerlijke bijpassende wijn. De koks werken met eerlijke en heerlijke producten van eigen bodem. De bijpassende wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door Egbert Reining, sommelier op Ameland.

De ticketverkoop is al gestart en de kaartjes zijn verkrijgbaar bij VVV Ameland Nes (ook online) en De Hoge Stoep Hollum. ProefRoute kaarten kosten € 32,50, voor een route langs tien locaties of € 22,50 voor een mini tour langs vijf restaurants die Amelander producten rserveren.

U kunt iedere woensdag tot en met zondag in november terecht, op een door u zelf gekozen moment tussen 12.00 -18.00 uur.

ProefRoute Ameland, editie 2018 is een initiatief van Stichting Amelands Produkt. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: www.amelandsprodukt.nl/proefroute

Check ook de Facebook pagina voor het laatste nieuws en leuke prijsvragen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *