De Gezellige Tafel is terug

NES – Restaurant De Piraat nodigt u uit voor de tweede editie van De Gezellige Tafel, een avond vol lekker eten en gezelligheid. Laat u verrassen en reserveer snel een stoel!

Hoe werkt De Gezellige Tafel?

De Gezellige Tafel nodigt u uit voor een verrassende ontmoeting, goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen. Bij De Gezellige Tafel verzorgen we een gezond en betaalbaar driegangendiner in een restaurant op Ameland. Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen boodschappen en dekken de tafels. Rond etenstijd schuiven alle gasten aan. Bij De Gezellige Tafel staat het Amelands Produkt centraal in het menu. Het is eten wat de pot schaft, al wordt er natuurlijk wel rekening gehouden met allergenen en dieetwensen. Tijdens de avond kunt u genieten van het eten, het gezelschap en entertainment.

Voor wie is De Gezellige Tafel?

Jong of oud, arm of rijk, Hollum, Ballum, Buren of Nes? Eet u vaak alleen? Is uit eten financieel niet mogelijk? Nieuwsgierig naar het Amelands Produkt? Wilt u andere mensen ontmoeten? Bij De Gezellige Tafel is iedereen van harte welkom.

De Gezellige Tafel in november 2018

  • Donderdag 22 november 2018
  • Restaurant De Piraat, Oude Steiger 5 bij Nes
  • 18.00 uur aanvang diner, vanaf 17.30 uur inloop
  • Driegangenmenu voor € 10,00 exclusief drankjes
  • Reserveren via telefoon: 0519- 543138 of via e-mail: restaurantdepiraat@knid.nl

Waarom De Gezellige Tafel?

De gezellige tafel vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Met deze aanpak wil de organisatie bewoners helpen kansen te pakken om actief deel te nemen aan de samenleving. Dat doen we door ontmoeting mogelijk te maken en een gezonde leefstijl te promoten met producten van ons eigen Ameland. De Gezellige Tafel is een initiatief van Stichting Amelands Produkt en medemogelijk gemaakt door een bijdrage van het Iepen Mienskipsfûns, Gemeente Ameland en vele vrijwilligers. De gezellige tafel staat in contact met diverse organisaties.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *