Ameland Vandaag op naar de duizend

HOLLUM – Ameland Vandaag is het videokanaal van Persbureau Ameland dat publiceert op YouTube. Het kanaal zet regelmatig filmpjes over Ameland of de Wadden online, met af en toe een uitstapje naar streken elders op de wereld. De nadruk ligt op Ameland en het Waddengebied.

Abonneren

Abonneren kan zonder kosten en wie abonneeert kan ook aangeven of hij of zij op de hoogte wil blijven van premières. Wie zich daar op abonneert ontvangt als eerste een seintje dat er een nieuw filmpje online staat. Alles komt voorbij: natuur, cultuur, evenementen, sport, storm, strandval, duindoorbraak, zandzakken, winter, voorjaar, zomer en herfst, Kunstmaand en amateurkunst, liefhebberij en werk, school en cursus, vaargeul en veerboot, HDK2018 en LF2018 en natuurlijk de gemeentepolitiek.

Zandzakken

Als abonnee hoef je geen filmpje meer te missen. Abonnee word je door op de rode knop ABONNEREN klikken. De laatste twee bijdragen gaan over de zandzakken bij de oude NAM-locatie, ter hoogte van ongeveer paal 3.

Duizend

Ameland Vandaag heeft mooie plannen met het kanaal. Het wordt in de nabije toekomst aan u ontvouwt. Wat enorm zou helpen is dat u allen abonneert, want Ameland Vandaag heeft minstens duizend volgers nodig. Pas dan gaat de teller van Google lopen en komen er voor al dat werk ook een paar centen binnen. 

Media Pakket

Bedrijven en organisaties kunnen een filmpje laten maken en als Sponsor laten publiceren aan het einde van een Ameland Vandaag YouTube filmpje. Ameland Vandaag Sponsor zit in het Media Pakket dat Persbureau Ameland ontwikkelt. Daar komen alle vormen van adverteren en je bedrijf en evenement in de kijker spelen in voor. Binnenkort meer daarover.

Ameland Vandaag is te vinden via de banner van YouTube, op de PC of iMac te vinden rechts naast dit bericht.

Of klik op de banner hieronder.

Ameland Vandaag

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *