Proefroute Ameland 2021

BUREN – Stichting Amelands Produkt organiseert tijdens Kunstmaand Ameland Proefroute Ameland 2021, met amuses van Amelander producten en geselecteerde kwaliteitswijnen. Liefhebbers van lekkere hapjes en een heerlijke fietstocht kunnen tijdens de Kunstmaand een tour langs acht gerenommeerde Amelander restaurants maken en genieten van verfijnde amuses met bijpassende wijn. Naast het genieten van kunst wordt het dan een ontdekkingstocht van vakmanschap van de deelnemende koks. De koks werken met producten van eigen bodem. De wijnen zijn geselecteerd door Wijnen van Egbert.

Hoe het werkt

U koopt uw ProefRouteticket bij VVV Ameland aan de balie in Nes of Hollum, in de webshop van VVV Ameland, bij Restaurant StrAnders of in de winkel van Wijnen van Egbert.

De ticketprijs is € 34,00 per persoon. Op dit ticket staan de acht deelnemende locaties. Lever bij ieder deelnemend restaurant de bijbehorende bon in.

Wanneer

U kunt ieder moment aanschuiven; de hele maand november op donderdag t/m zondag tussen 12:00 – 18:00 uur. Verspreidt proefmomenten gerust over meerdere dagen of weekenden.

Waar

Deelnemende restaurants voor Proefroute Ameland 2021:

  • Buren: Eetcafé de Driesprong, Restaurant StrAnders
  • Nes: Hotel Restaurant Zee van Tijd (alleen op donderdag gesloten), Vishandel Metz
  • Ballum: Amelander bierbrouwerij 
  • Hollum: Eet- & drinklokaal De Griffel, De Walvisvaarder, Wijnen van Egbert
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *