Probleempje met website

HOLLUM – Persbureau Ameland heeft een probleempje met de computer, waardoor het iets ingewikkelder is om u van Ameland Nieuws te voorzien. We doen ons uiterste best om toch nieuwsberichten op de website te krijgen, maar deze zullen vandaag en morgen minder geillustreerd worden met foto's. Zodra de euvels zijn verholpen ziet u weer de u bekende stroom voorbijschieten, incluis foto's en icoontjes op de voorpagina, de vierkantjes.

Waardeert u het Ameland nieuws? Word dan VRIEND van PA en steun Persbureau Ameland bij het zoeken, vinden en verwerken van de nieuwsfeiten op Ameland. Bedrijven en vakantieverblijvenverhuurders kunnen het persbureau steunen door regelmatig te adverteren op de website en door hun nieuwsfeiten en agendagegevens door te geven. We moeten het immers samen doen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *